Ulkoporeallas - mallistot

Pärske

Pärske

Pärske on perusmallinen perhekokoluokan allas, jonka laadusta ei ole tingitty. Pärskeessä on paikkoja viidelle hengelle, joista kaksi on rentouttavia makuupaikkoja.

LUE LISÄÄ
Pyörre

Pyörre

Jos haluat tehokkaan, mutta kompaktin altaan on Pyörre Sinun altaasi! Allas sopii 6 hengelle sisältäen yhden makuupaikan. Pyöritystehoa jopa 6 hevosvoimaa.

LUE LISÄÄ
Aalto

Aalto

Aalto on tilava perheallas erittäin hyvillä hierontaominaisuuksilla. Altaassa on viisi normaali istuinta sekä yksi rentouttava makuupaikka.

LUE LISÄÄ
Hyöky

Hyöky

Hyöky on tilava perheallas erittäin hyvillä hierontaominaisuuksilla. Altaassa on kolme normaalia istuinta sekä kaksi rentouttavaa makuupaikkaa.

LUE LISÄÄ
Laine

Laine

Laine on erikoisallas, joka on suunniteltu niille, jotka eivät halua altaaseensa makuupaikkoja vaan runsaasti istumatilaa. Tämän lisäksi allas on varustettu erittäin tehokkaalla hieronnalla.

LUE LISÄÄ
Koski

Koski

Koski on mallistomme lippulaiva -malli, jossa runsaasti tilaa: 5 istumapaikkaa ja 2 makuupaikkaa. Varustuksena on malliston tehokkain hierontapaketti ja suutinten määrä 86kpl. Myös hartiahieronta. Vakiona bluetooth-kaiutinjärjestelmä.

LUE LISÄÄ

Altaiden ominaisuudet

Lue lisää altaiden ominaisuuksista ja varustelusta

Altaiden lisävarusteet

Lisätietoja altaisiin saatavista varusteista ja tarvikkeista.

Lisävarusteet

Monipuolisilla varusteilla lisäät käyttömukavuutta 

ICO-WIFI on altaanhoidon mullistava tuote, joka on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan altaan hoitoa. 

Laadukkaat kannet ja portaat helpottavat käyttöä. Mobiililaitteilla toimivat Wifi-etäyhteys ja bluetooth-kaiuttimet lisäävät ripauksen luksusta.

Kanadalainen markkinajohtaja Gecko valmistaa lisälaitteet altaan puhdistukseen ja lämmitykseen.

Hoitotuotteet

Laaja valikoima erilaisia hoitotuotteita parhaan kylpykokemuksen takaamiseksi

Erilaiset altaan desinfiointi, puhdistus- ja suoja-aineet. Sihvilät ja imurit roskien poistamiseksi sekä mm. ph- ja yhdistelmätabletit takaavat kristallinkirkkaan veden.

KUOHU SPA - Ulkoporealtaat

asiakaspalvelu[at]kuohuspa.fi