ICO WIFI - Automaattinen veden laadunmittaus

ico wifi

Automaattinen vedenlaadunmittaus – analysoi ja ennakoi

ICO-WIFI on altaanhoidon mullistava tuote, joka on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan altaan hoitoa. Laite osaa myös ennakoida vedenlaatuun liittyviä muutoksia ja näin oikea tasapaino on helppo säilyttää. ICO on myös yhteensopiva niin kloori-, bromi- kuin suolapuhdistusjärjestelmienkin kanssa. Suosittelemmekin tämän lisävarusteen hankintaa sillä altaan hoitaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa!

ICOn käyttö on erittäin yksinkertaista ja helppoa

Laite asetetaan veteen kellumaan ja se mittaa automaattisesti vedenlaatuun liittyvää tietoa lähettäen sen suoraan WIFIverkkoa pitkin puhelimeesi tai tablettiisi. ICO antaa myös erittäin selkeitä ohjeita vedenlaadun parantamiseen. Näin osaat lisätä kemikaaleja juuri oikean määrän tarpeen mukaan.

ICO on suunniteltu helpoksi ylläpitää

Laite toimii akulla, joka on ladattavissa normaalilla USB-laturilla. Akku on erittäin pitkäkestoinen, joten laite on helppo ladata esimerkiksi vedenvaihdon yhteydessä. Myös ICO:n anturipäät ovat vaihdettavissa. Tätä ominaisuutta ei ole muissa markkinoilta löytyvissä itsenäisissä veden hallintalaitteissa!

KUOHU SPA - Ulkoporealtaat

asiakaspalvelu[at]kuohuspa.fi