Tietoa altaista

Kuohu Spa – ulkoporealtaat

KuohuSpa on ulkoporealtaiden maahantuoja, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle suomalaiselle mahdollisuus pieneen arjen luksukseen. Haluamme tehdä kotimaan ulkoporeallasmarkkinoihin pysyvän muutoksen tarjoamalla asiakkaillemme tyylikkäästi muotoiltuja, laadultaan erinomaisia, pohjoisiin oloihin suunniteltuja altaita markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella.

Luksusta ympäri vuoden

Kaikki altaamme on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön.

Tämän takaa altaiden paksu eristys ja markkinoiden paksuimpiin lukeutuva eristekansi. Näin altaamme pysyvät lämpiminä myös paukkupakkasilla antaen sinulle mahdollisuuden nauttia rentouttavasta kylvystä myös talvisin. Haluamme taata asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen kylpykokemukseen vuoden jokaisena päivänä!

miksi tyytyä tavalliseen

Me emme tyydy – eikä tarvitse sinunkaan!

Altaamme ovat korkeasti varusteltuja jo edullisimmista hintaluokista alkaen. Haastamme markkinoita jatkuvasti innovatiivisesti ja haluamme tarjota altaidemme käyttäjille yhä monipuolisempia kylpykokemuksia. Kaikissa altaissamme saat monipuolisen ja kokonaisvaltaisen hieronnan sekä  rentouttavan led-valaistuksen perushintaan sisältyen.

Uuden sukupolven hierontatekniikka

KuohuSpa ulkoporealtaat on varustettu erittäin laadukkaalla ja modernilla hierontatekniikalla. Suuttimia löytyy useassa eri koossa niin suunnattavana kuin pyörivänä laaja-alasuuttimena.

Klassisen skandinaavinen muotoilu

Altaan luksus näkyy tyylikkäässä designissa. KuohuSpalle ominainen innovatiivisuus sekä huippulaatu eivät jää naapureiltakaan huomaamatta.

Tilavat, rentouttavat istuimet

Tyylikkäästi muotoillut ja luonnolliseen rentoon asentoon ohjaavat istuimet takaavat Sinulle jokaisella käyttökerralla laadukkaan ja vapauttavan kylpykokemuksen. Sekä istuimet että makuupaikat ovat hyvin tilavia.

Kestävä ulkopanelointi

Skandinaavistyylinen puukuvioitu komposiittinen pystypaneeli antaa altaalle klassisen ja arvokkaan ulkoasun. Ulkopanelointi on säänkestävä ja täysin huoltovapaa.

Rentouttava ja trendikäs valaistus

Altaan kattava led-valaistus saa veden hehkumaan seitsemässä eri sävyssä. Led-valojen lisäksi suurin osa altaiden suuttimista on myös valaistu kokonaisvaltaisemman tunnelman luomiseksi.

KUOHU SPA - Ulkoporealtaat

asiakaspalvelu[at]kuohuspa.fi